2085 Pilisvörösvár, Budai út 18/a (a Toyota kereskedés mellett) Tel/fax: 06-26/331-897 Mobil: 06-30/606-5921
E-mail: goliatgumi@goliatgumi.hu Nyitva: H-P: 8-17, Szo: Ideiglenesen zárva
Szezonális keréktárolás, csavarok, anyák, kerékőrök, tehermentesítő gyűrűk, felnijavítás ÚJ és HASZNÁLT alu. ill. lemezfelnik, GUMIABRONCSOK EXTRÉM MÉRETben is raktárról. Gumiszerviz szolgáltatások. Várjuk szervizünkben!
Tisztelt Ügyfeleink! Raktáron lévő, TÉLI és NYÁRI, jó állapotú HASZNÁLT vagy ÚJ abroncsokkal, és a már megszokott, törődéssel végzett, szerviz szolgáltatásokkal várjuk Önöket. Jelezze kívánságát, és mi teljesítjük. Üdvözlettel: Góliát 2003 Bt.

Gumiabroncs kereső:


személy
kisteher
off-road/4x4
motor

új
használt

nyári
téli
négyévszakos

igen
nem
Felni kereső:


acél
alu

új
használtBemutatkozás

Üdvözöljük a GÓLIÁT 2003. Bt. honlapján!


Vállalkozóként 1996. óta foglalkozunk gumiabroncsokkal. A Góliát 2003. Betéti Társaságot 2003. év végén alapítottuk családi vállalkozásként. Jelenlegi műhelyünket 2006. májusában nyitottuk Pilisvörösváron, ahol nem csak kereskedelemmel, hanem alu,- lemezefelni és gumiabroncs szervizszolgáltatásokkal és szaktanácsadással is állunk az ügyfelek rendelkezésére.


A 12 év alatt megszerzett tapasztalatokat továbbra is szeretnénk kamatoztatni a vállalkozás keretein belül, és a jövőbeni fejlesztések érdekében. Megvalósítandó célként tűztük ki a jövőben -ügyfeleink komfortosabb várakozását szolgáló- ügyfélváró létesítését, és parkolóhelyek bővítését. A gumiabroncsok és felnik felszerelésére, javítására képzett szerelők állnak Ügyfeleink rendelkezésre, és munkánkat - természetesen - garanciával végezzük. Gépeink a mai kor követelményeinek maximálisan megfelelnek, úgy a gumiszerelés, mint a kerékcentrírozás tekintetében. Az extrém méretű abroncsok felszerelésére is kellő felkészültséggel és szaktudással rendelkezünk. A gumiabroncsokon kívül forgalmazunk hagyományos acél keréktárcsákat, könnyűfém felniket, használt és új minőségben, és az ezekhez tartozó kiegészítőket. A többéves nagykereskedelmi kapcsolataink lehetővé teszik, hogy a téli és a tavaszi átállás előtt beszerzett, bőséges és változatos árukészlettel tudjuk kiszolgálni Vásárlóinkat saját raktárunkból.


Szlogenünk: „… ,hogy biztonsággal haladhasson célja felé!”


Góliát 2003. Bt.