2085 Pilisvörösvár, Budai út 18/a (a Toyota kereskedés mellett) Tel/fax: 06-26/331-897 Mobil: 06-30/606-5921
E-mail: goliatgumi@goliatgumi.hu Nyitva: H-P: 8-17, Szo: 8-12.30-ig
Tisztelt Ügyfeleink! A megnövekedett számú feladatok és az ehhez szükséges idő biztosítására, a munkák elvégzéséhez időpont foglalása szükséges. Kérjük, egyeztessen időpontot! Góliát-Gumiszerviz
Tisztelt Ügyfeleink! Raktáron lévő, TÉLI és NYÁRI, jó állapotú HASZNÁLT vagy ÚJ abroncsokkal, és a már megszokott szerviz szolgáltatásokkal várjuk Önöket. Jelezze kívánságát, és mi teljesítjük. Üdvözlettel: Góliát 2003 Bt.

Gumiabroncs kereső:


személy
kisteher
off-road/4x4
motor

új
használt

nyári
téli
négyévszakos

igen
nem
Felni kereső:


acél
alu

új
használtBemutatkozás

Üdvözöljük a GÓLIÁT 2003. Bt. honlapján!


Vállalkozóként 1996. óta foglalkozunk gumiabroncsokkal. A Góliát 2003. Betéti Társaságot 2003. év végén alapítottuk családi vállalkozásként. Jelenlegi műhelyünket 2006. májusában nyitottuk Pilisvörösváron, ahol nem csak kereskedelemmel, hanem alu,- lemezefelni és gumiabroncs szervizszolgáltatásokkal és szaktanácsadással is állunk az ügyfelek rendelkezésére.


A 12 év alatt megszerzett tapasztalatokat továbbra is szeretnénk kamatoztatni a vállalkozás keretein belül, és a jövőbeni fejlesztések érdekében. Megvalósítandó célként tűztük ki a jövőben -ügyfeleink komfortosabb várakozását szolgáló- ügyfélváró létesítését, és parkolóhelyek bővítését. A gumiabroncsok és felnik felszerelésére, javítására képzett szerelők állnak Ügyfeleink rendelkezésre, és munkánkat - természetesen - garanciával végezzük. Gépeink a mai kor követelményeinek maximálisan megfelelnek, úgy a gumiszerelés, mint a kerékcentrírozás tekintetében. Az extrém méretű abroncsok felszerelésére is kellő felkészültséggel és szaktudással rendelkezünk. A gumiabroncsokon kívül forgalmazunk hagyományos acél keréktárcsákat, könnyűfém felniket, használt és új minőségben, és az ezekhez tartozó kiegészítőket. A többéves nagykereskedelmi kapcsolataink lehetővé teszik, hogy a téli és a tavaszi átállás előtt beszerzett, bőséges és változatos árukészlettel tudjuk kiszolgálni Vásárlóinkat saját raktárunkból.


Szlogenünk: „… ,hogy biztonsággal haladhasson célja felé!”


Góliát 2003. Bt.